idi na srpski

SR

go to English

EN

visit us on FaceBook

check out our LinkedIn

News

» 18.04.14

Ploteri na popustu!!!

» 14.11.13

Roland SE Award

Olymp Electronic / News / Roland to PromotionTrade Exhibition 2014
10.01.14

Roland to PromotionTrade Exhibition 2014

Roland još jednom potvrđuje svoju prisutnost u četrnaestom izdanju za promociju trgovine u 2014 , u izlog personalizacije, koji će se održati u Fiera Milano City 22-24 januar 2014 godine.
Roland u okviru svog prostora će ponuditi sve svoj glavni grafički hardver za prilagođene objekte, gadgete, odeću i više, sa puno primeraka aplikacija koji su Vam dostupni.

Prilagođavanje objekata i gadgete?
Ne brinite! Mi ćemo pružiti posetiocima novi uređaj VersaUV LEF-20 koji omogućava izravan ispis više tipova objekata.

Personalizacija odjeće?
Kater GX-24 će dati Vam omogućiti da doživite ceo proces prilagođavanja odeće, od pripreme datoteke, rezanje termo-prenosivih medija koje ćete termo putem aplicirati na razne predmete.
Veliki prostor će biti posvećen rešenjima print & cut , kako u modelu desktop VersaSTUDIO BN-20 , koji su u velikom formatu s VersaCAMM SP-300i i novi VersaCAMM VS-540i .

Sa uređajima EGX-350 i Metaza MPX-90 , možete raditi na različitim materijalima, od metala do drveta, stvarajući reljefe i prestižne gravure.

Područje Personalizovane Tehnologije
Roland će takođe biti prisutan u Personalization Technology Area, sa radionicama koje kombinuju tehnologiju i kreativnost za prilagodbu.
Zajedno sa našim Master Roland :
Nicola Landoni
Renato Galbiati
Alessandro Spaziani
Andrea De Monte
Radionice će objasniti kako je proces pojednostavljivanja i fleksibilnost Roland tehnologije može dovesti primenu aplikacija izvan okvira mašte.

Ideje učesnika će se se spojiti sa tehničkim veštinama i zanatlija tehnološki Roland stvoriti trenutke učenja i praktične spoznaje da vide u centru kombinaciji korištenja Roland uređaja i šire.

PTE AWARD 2014.
Tehnološki Artisans spremna za testiranje svoju kreativnost? Zatim ugrijati Roland! U PromotionTrade Izložba 2014 italijanske i evropske izlog posvećen objekta i promotivni poslovni pokloni, održava u organizaciji nagrade “PTE NAGRADA -. prilagođavanje na ekranu”

Konkurs je otvoren za sve učesnike XIV izdanje PTE koja će se održati u Hali 1 Fiera Milano City , od 22-24 januar 2014 godine.
Tu će biti dva dela takmičenja: jedan posvećen prilagođavanje proizvoda od pamuka , a drugi za personalizaciju gadgete i poklona.

« News