idi na srpski

SR

go to English

EN

postite nas na FaceBook-u

naš profil na LinkedIn-u

VG-640/540

OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540

ROLAND VG-640 / VG-540

Nova TrueVIS VG serija printera/katera

POTPUNO REDIZAJNIRANA

Sa novom TrueVIS VG serijom mašina nismo samo unapredili nekoliko karakteristika – iznova smo osmislili sve! Nove Rolandove DG FlexFire glave za štampanje donose predivne otiske još efikasnije. Nova tinta je još intenzivnija i ekonomičnija. Novi način katovanja povećava preciznost, a nova tehnologija komunicira sa Vašim postojećim telefonima i tabletima… I još mnogo toga. Budućnost printa i katovanja je stigla!

Ostvarite svoju viziju

Dostupan u modelima od 162 i 137 cm, TrueVIS VG serija inkjet printera/katera je dizajnirana da bi se zadovoljile Vaše konačne potrebe. Dinamični preslikači i etikete, brilijantni baneri, sjajni znakovi. Treperava auto-grafika, moćni posteri. Zato što znamo Vašu potrebu da sve proizvedete – na zahtev. Efikasnije i produktivnije nego ikad ranije. Uz TrueVIS, Vaša vizija maksimalne prilagodljivosti i profitabilnosti je sada realnost.

Glavne karakteristike

Nova TrueVIS tinta je dostupna u 4-bojnoj (CMYK), 7-bojnoj (CMYKLcLmLk), ili 7+White (CMYKLcLmLk+Wh) konfiguraciji i pruža izvanredan kvalitet štampe, uz niže cene za pakovanje u kesama, sa kertridžima koji mogu iznova da se koriste. U dvojnoj CMYK konfiguraciji, zaštićen Rolandov sistem za zamenu tinte automatski se prebacuje na rezervne kese, kada su glavne istrošene.
Četiri nove Rolandove FlexFire glave za štampanje precizno izbacuju kapljice u tri veličine, dajući kvalitetan široki otisak uz efikasnu potrošnju tinte.
Nova Rolandova mobilna ploča je preko Bluetooth-a povezana sa Vašim mobilnim telefonom ili tabletom, pa možete veoma jednostavno pristupiti komandama mašine.

Treperave slike i brilijantni rezultati

Sve što ima veze sa načinom na koji TrueVIS proizvodi slike je dovedeno do savršenstva. Četiri potpuno nove Rolandove FlexFire glave za štampanje precizno izbacuju kapljice boje u tri veličine, ostavljajući široki otisak. Svaka kapljica tinte pada upravo tamo gde je predviđeno, stvarajući divne slike i ujednačene boje na različitim brzinama štampe. TrueVIS VG serija nudi modele mašina od 162 i 137 cm širine štampe.

KARAKTERISTIKE

Najviši kvalitet tinte po minimalnoj ceni

Sva nova TrueVIS tinta čini veliki korak napred u eko-solventnoj tehnologiji, donoseći široki spektar boja i još bolji otisak, dok u isto vreme odgovara strožijim ekološkim standardima i zahtevima potrošača za nižom cenom bez žrtvovanja kvaliteta. Kese sa bojom od 500 ml savršeno staju u kertridže za višekratnu upotrebu i lako ih je ukloniti posle upotrebe, bez dodatnog prljanja.

Nova tehnologija katovanja povećava preciznost i štedi vreme

Roland DG je počeo od katera i nije prestao da ih proizvodi. TrueVIS karakteriše naša najsavremenija print/cut tehnologija. Novi nožići i njihovi držači nude povećanu preciznost i stabilnost, omogućavajući Vam rad na većem broju medija.

Kontrolišite Vašu proizvodnju sa daljine, uz pametnu novu tehnologiju

Kao dodatak ugrađenoj tabli sa komandama, nova Rolandova mobilna tabla Vam omogućava da izaberete i pokrenete neku funkciju VG printera/katera koristeći svoj mobilni telefon ili tablet, putem Bluetooth konekcije. Ova inovativna karakteristika svakako omogućava bolji pristup Vašoj mašini. Dobijate informacije o statusu rada, iz fotelje kontrolišete proizvodnju, test-štampu i funkcije čišćenja. Zaista, mudro osmišljeno!

Neverovatni rezultati još efektnije i efikasnije

VG je konstruisan da olakša svakodnevnu upotrebu. Dizajn je nov, rigidan, industrijski, da bi se vibracije tokom štampanja i sečenja svele na minimum. Jako LED osvetljenje poboljšava vidljivost u području štampe i održavanja mašine. Unapređen motor i ceo pogonski sistem obezbeđuje veću otpornost, a optimalni dodatak za namotavanje i sušenje medija osigurava rad čak i kada mašinu ostavite bez direktnog nadzora.

Novi VersaWorks Dual RIP je uključen u ponudu

VersaWorks Dual, koji se dobija uz TrueVIS, čini srž mašine, za bolju obradu fajlova, kao i mogućnost za još lakše rukovanje, po čemu je VersaWorks i poznat.

  • Sada se podrazumeva i obrada PDF fajlova
  • Mogu da ga koriste čak četiri Roland uređaja istovremeno
  • Upotreba je pojednostavljena i prilagođena kupcu
  • Ima opciju predviđanja potrošnje tinte
  • Sadrži Pantone i Rolandovu kartu boja
  • Ugrađen ICC pomoćni alat za regulisanje nivoa tinte
  • Unapređene opcije slaganja i izrezivanja odštampanog materijala, zbog ekonomičnije iskorišćenosti medija

Prepoznatljiva Rolandova pouzdanost i kvalitet

Kao i sve ostale Rolandove mašine u proteklih 30 godina, TrueVIS printeri/kateri su osmišljeni da pruže pouzdan učinak čak i u najzahtevnijem okruženju, pri čemu imate neuporedivu pomoć i podršku Rolandovog tehničkog tima. Tu spadaju sjajne garancije, pomoć eksperata, besplatni web-seminari, informativni članci i video-klipovi i besplatno ažuriranje softvera.
Rolandovi međunarodni ISO sertifikati su Vaša garancija kvalitetnih proizvoda i usluga.

Nalepnice i preslikači rađeni po šablonu

TrueVIS printer/kateri su stvoreni za precizno kreiranje nalepnica i preslikača po šablonu, brzo i lako. Integrisana tehnologija štampe i opsecanja značajno Vam štedi vreme, dozvoljavajući Vam da se posvetite i drugim poslovima. Vaše nalepnice I preslikači će biti perfektno odštampani i isečeni, i spremni za Vaše mušterije.

Baneri

Uz visoko-kvalitetnu, pristupačnu cenu tinte, kao i novu tehnologiju preciznog i efikasnog izbacivanja kapljica boje, TrueVIS VG serija printera je idealna za štampanje banera. VG-640 i VG-540 proizvode banere živih, postojanih boja, suptilnih gradacija i detalja, dok brzina štampe ostaje na vrhunskom nivou, što Vam omogućava da izvučete maksimum iz Vašeg utrošenog vremena.

Znakovi

Novi TrueVIS INK, koji koriste mašine iz VG serije, daje izuzetan kvalitet slike i tekstualne grafike, I bez laminacije postojan na otvorenom čak do tri godine. Velika gustina boje, širok spektar i odlično prijanjanje sjajno su se pokazali na velikom broju materijala, sa i bez zaštitnog premaza. Otisci se brzo suše, što olakšava rad tokom proizvodnje znakova, kao i prilikom isporuke.

Auto-grafika

TrueVIS printeri/kateri su namenjeni i izradi profesionalne, upadljive auto-grafike. Kompletan omotač za auto može se izvesti veoma brzo I kvalitetno, a ako štampate parcijalno, na dobitku ste uz integrisanu tehnologiju štampanja I opsecanja kontura. Ugrađeni sistem grejača pomaže da se grafika brzo osuši, tako da odmah možete nastaviti sa laminacijom i finiširanjem, uz odličan kvalitet štampe.

Prozorska grafika

Novi TrueVIS VG printeri/kateri su idealni za proizvodnju raznovrsne prozorske grafike. Rolandovi unapređeni inkjet ploteri velikog formata, novi TrueVIS INK i veliki izbor medija, zajedno pružaju neograničene mogućnosti u izradi zadivljujućih prozorskih grafika koje se lako mogu postavljati i uklanjati, oplemenjujući po potrebi svaki prostor.

Posteri i Backlit displeji

Bez obzira da li štampate hiljadu postera, ili vrlo malu količinu na specijalnom materijalu, TruVIS blista! Štampa je besprekorna, na svim vrstama medija, bilo da imaju zaštitni premaz ili ne, kao i na običnom papiru za plakate i filmu za backlit. Zahvaljujući velikoj gustini TrueVIS INKa, backliti se posebno ističu živim, vrhunskim izgledom.

Zidna grafika i murali

U današnje vreme, bukvalno svaka površina može biti umotana. Zidovi rezidencija, kancelarija i prodavnica su posebno primamljivi za umetničko izražavanje, i TrueVIS nudi idealnu kombinaciju brzine, kvaliteta i postojanosti, koje ove aplikacije zahtevaju.

Likovna umetnost i fotografija

Tehnologija promenljive veličine kapljica kod TrueVIS mašina podrazumeva da glava za štampanje može da izbacuje kapljice boje u tri različite veličine , čime se kod umetničkih i fotografskih reprodukcija postiže vrhunska živost boje i suptilnost detalja. TrueVIS ink nudi izuzetnu gamu boje na popularnim umetničkim podlogama, kao što su gloss i mat papiri i kanvasi.

Raznobojni print&cut termo-preslikači

Personalizovana odeća je uvek u trendu. Samim tim i mogućnosti zarade. Uz prilagodljivost VG-640 i VG-540, brza proizvodnja odeće sa termo-preslikačima postaje igra. Štampajte i opsecajte termo-preslikače za majice, dukserice, torbe, šešire i još mnogo toga, a onda se pobrinite da ponudite jednoj mušteriji štampanje svih banera, omota, nalepnica i postera na istoj mašini, Vašoj novoj TrueVIS VG.

OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540OLYMP ELECTRONIC COM - ROLAND SRBIJA BEOGRAD PLOTER KATER VG-640 VG-540

Katalog ROLAND VG-640 VG-540 0.56MB

download file

VG-640 / VG-540 Specifikacije

Roland VG-640 / VG-540 Specifikacije


VG-640 VG-540
Printing technology Piezoelectric inkjet
Media Width

 210mm – 1,625 mm (8.3in – 64in)

 210mm – 1,371mm (8.3in – 54in)
Thickness Maximum 1.0 mm with liner for printing

Maximum 0.4 mm with liner and 0.22mm without liner for cutting
Roll outer diameter Maximum 210 mm (8.3 in.)
Roll weight Maximum 40 kg (88 lbs.)
Maximum 30 kg (66 lbs.)
Core diameter *1 76.2 mm (3 in.) or 50.8 mm (2 in.)
Printing/cutting width *2
Maximum 1,600 mm (63 in)
Maximum 1,346 mm (53 in)
Maximum speed (dual CMYK, 2-pass) 34 sqm/hr.

32 sqm/hr.

Standard speed (dual CMYK, 6-pass) 14 sqm/hr. 13 sqm/hr.
Replacable Ink Pouch
Type Roland TrueVIS INK

Capacity 500 cc CMYK Lc Lm Lk +WH

Colors CMYKCMYK, CMYKLcLmLk, CMYKLcLmLk+WH
Printing resolution (dots per inch) Maximum 900 × 900 dpi
Cutting speed 10 to 300 mm/s
Blade force 30 to 500 gf
Blade offset 0 to 0.059 in (0 to 1.5 mm)
Software resolution (when cutting) 0.000984 in/step (0.025 mm/step)
Distance accuracy (when printing) *3 *4 Error of less than ±0.3 % of distance traveled, or ±0.3 mm, whichever is greater
Distance accuracy (when cutting) *3 Error of less than ±0.4% of distance traveled, or ±0.3 mm, whichever is greater
When distance correction has been performed (when the setting for [CUTTING MENU] – [CALIBRATION] has been made): Error of less than ±0.2% of distance traveled, or ±0.1 mm, whichever is greater
Repeatability (when cutting) *3 *5 ±0.1 mm or less
Alignment accuracy for printing and cutting *3 *6 ±0.5 mm or less
Alignment accuracy for printing and cutting when reloading media *3 *7 Error of less than ±0.5% of distance traveled, or ±3 mm, whichever is greater
Media heating system *8 Print heater Setting range for the preset temperature: 86 to 112ºF (30 to 45ºC)
Dryer Setting range for the preset temperature: 86 to 122ºF (30 to 50ºC)
Connectivity Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX, automatic switching)
Power-saving function Automatic sleep feature
Power requirements AC 100 V to 120V ±10%, 9.8A, 50/60Hz AC 100 to 120 V ±10%, 7.5A, 50/60 Hz or
Power consumption During operation 1,270 W Approx. 955 W
Sleep mode 40 W Approx. 15.1 W
Acoustic noise level During operation 64 dB (A) or less
During standby 41 dB (A) or less
Environmental Power on Temperature: 15 to 32ºC (59 to 90ºF) [20ºC (68ºF) or more recommended], Humidity: 35 to 80%RH (no condensing)
Power off Temperature: 5 to 40ºC (41 to 104ºF), humidity: 20 to 80%RH (no condensing)
Dimensions (with stand) 116(W) x 29.4(D) x 51.6(H) in
2,945(W) x 745(D) x 1,310(H) mm
105.8(W) x 29.4(D) x 51.6(H) in
2,685(W) x 745(D) x 1,310(H) mm
Weight (with stand)

205 kg (451.9 lbs)

 191 kg (421 lbs)
Included items Stand, power cord, blade, blade holder, media clamps, media holder, replacement blade for separating knife, software RIP, user’s manual, etc.